sábado, 19 de novembro de 2016

Style!

Hedvig Sagfjord Opshaug е блогерка која веќе неколку години се пробива во светот на модата преку блогот кој го води и модната приказна која ја раскажува со своите комбинации... ...:

Victor Hugo Quote Typed on Typewriter:

Sem comentários:

Enviar um comentário

Olá! Sê bem vindo (a)...