Trick or treat?
We need:
2 packets neutral gelatin
2 packets of gelatin flavors
125 gr. sugar (about 3 tablespoons)
250 ml water
Mixing the gelatin with neutral water and sugar in a saucepan, and goes to heat for 5 minutes. Add to this mixture of gelatine and flavors back to the boil for another 5 minutes.
Put in forms of silicon to cool for some time. When solid, cut up the forms and engages in sugar or you can put it in a baking dish, and when cold, cut up, cut up, and engages in sugar.
Whoever you can not involve sugar.
Enjoy!
Doce ou travessura
Precisamos de:
We need:
2 packets neutral gelatin
2 packets of gelatin flavors
125 gr. sugar (about 3 tablespoons)
250 ml water
Mixing the gelatin with neutral water and sugar in a saucepan, and goes to heat for 5 minutes. Add to this mixture of gelatine and flavors back to the boil for another 5 minutes.
Put in forms of silicon to cool for some time. When solid, cut up the forms and engages in sugar or you can put it in a baking dish, and when cold, cut up, cut up, and engages in sugar.
Whoever you can not involve sugar.
Enjoy!
Doce ou travessura
Precisamos de:
2 pacotes de gelatina neutra
2 pacotes de gelatina de sabores
125 gr. de açúcar (mais ou menos 3 colheres de sopa)
250 mL água
2 pacotes de gelatina de sabores
125 gr. de açúcar (mais ou menos 3 colheres de sopa)
250 mL água
- Mistura-se a gelatina neutra com a água e o açúcar, num tacho, e vai ao lume durante 5 minutos. Adiciona-se a esta mistura a gelatina de sabores e volta ao lume durante mais 5 minutos.
- Põe-se em formas de silicone a arrefecer durante algum tempo. Quando estiver sólido, retira-se das formas e envolve-se em açúcar ou pode-se pôr num pirex e, quando estiver frio, retira-se, corta-se e envolve-se em açúcar.
- Quem desejar pode não envolver em açúcar.
Bon apétit!
Sem comentários:
Enviar um comentário
Olá! Sê bem vindo (a)...